Online alışveriş yaparken aklımıza takılan sorular, keyifli bir alışveriş deneyimini gölgeleyebilir. Online alışveriş yapmadan önce aklınıza takılan başlıca soruların cevaplarını veriyor, başka sorularınız varsa yorumlarınızı bekliyoruz. 

Güvenli Online Alışveriş Nasıl Yapılır?

Hem esrastyle.com hem de diğer web sitelerinde güvenli alışverişin başlıca detaylarına dikkat etmeniz, keyifli bir alışveriş için yeterli. 

 esrastyle.com  alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır. İşlemler sürecine girdiğinizde güvenli bir sitede olduğunuzu anlamak için dikkat etmeniz gereken iki şey vardır. Bunlardan biri tarayıcınızın en alt satırında bulunan bir anahtar ya da kilit simgesidir. Bu güvenli bir internet sayfasında olduğunuzu gösterir ve her türlü bilgileriniz şifrelenerek korunur. Bu bilgiler, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak ve verdiğiniz talimat istikametinde kullanılır. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerimizden bağımsız olarak 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur. Online olarak kredi kartı ile verilen siparişlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin güvenilirliği firmamiz tarafından Kredi Kartları Dolandırıcılığı'na karşı denetlenmektedir.

Sipariş Ettiğim Üründen Farklı Bir Ürün Gelir mi?

Siparişlerimizde tedirginlik yaratan diğer bir konu da, fotoğraftan farklı ve kalitesiz ürün gelmesi. Özellikle İnsagram veya Facebook gibi sosyal ağlardan yapılan alışverişlerde böyle sıkıntılar yaşayanlar az değil. İade ve değişim olmayan sayfalardan uzak durulmalı. Sadece iade yapılması durumunda da problemler çözülmek yerine artabiliyor. İade yapılırken ürün alternatifi de olmazken, para ve zaman kaybı da olabiliyor. esrastyle.com da beğendiğiniz İnstagram butikleri özenle seçilir, sevdiğiniz markaların ürünlerine de indirimli olarak ulaşabilirsiniz. İade hakkınız olduğundan kötü sürprizlerden de korkmazsınız.

İndirimler Gerçek mi?

Mağazalarda yaşanan etiket oyunları, online alışverişlerde de karşımıza çıkabiliyor. esrastyle.com da en iyi fiyat politikasını çok önemsiyor, indirim ve kampanyaları tek bir noktadan takip etmenizi sağlıyoruz. Böylece farklı yerlerden indirimleri takip etmenin zorluğu ortadan kalkıyor ve size en sevdiğiniz ürünleri seçmek kalıyor.

Bende de Mankendeki Gibi Durur mu?

Türk kadınının ortalama ölçüleri ile uyuşmayan mankenlerin giydiği kıyafetler elbette bizde farklı duracaktır. Bu yanılgıya düşmemek için ölçülerin net olarak verilmesi veya standart ölçülerdeki mankenlerin kullanılması gerekir. esrastyle.com da merak ettiğiniz tüm detayları bize sorabilir, markalarımız genelde standart ölçülerdeki mankenleri kullandığından böyle bir yanılgıya düşmeden alışveriş yapabilirsiniz.